Jobba på Malta

Vi har precis kickat igång det nya året och känner på oss att det kommer bli ett händelserikt år – speciellt för er som vågar ta steget och lämna Sverige för ett varmare land. Att jobba på Malta är något som fler och fler Svenskar väljer att göra varje år, en av de saker som lockar är givetvis klimatet men Malta är även ett land som är rikt på historia och kultur.

Redo att ta steget? Klicka här så hjälper vi dig!

Som Svensk på Malta tar det inte många dagar innan du känner dig som hemma. Malta är tvåspråkigt, där ena språket är Engelska och det andra är Maltesiska. Nästan alla pratar Engelska och så länge du behärskar språket kommer du komma långt när det kommer till arbetssökande, bostadsletande och utöka ditt umgänge. Det finns även en stor community av Svenskar på ön så du kommer aldrig behöva känna dig ensam.

Vi håller på att uppdatera sidan för fullt med information som du kan tänkas behöva i ditt jobbsökande. Vi hoppa att se dig på Malta i år!

Pages:
Edit